Sminken min

Hei! Nå skal jeg legge ut noen bilder av sminken jeg bruker til hverdags. Jeg bruker ikke sånn veldig mye sminke egentlig. Kommer ann på hvor god til jeg har om morningen ♥Det første jeg gjør er å ta en fuktighetskrem i ansiktet! Det gjør at det er lettere å påføre sminken, og den sitter lengre. Min er fra Lacoste og heter "touch of pink", den lukter utrolig godt og er veldig bra! ♥ Denne kan du få kjøpt på vita eller noe!
 Så tar jeg på en foundation. Denne er veldig mørk! Og litt for mørk til meg. Men siden jeg tar så lite så syntes det ikke så veldig. Min er fra N*7 eller noe sånt og samme med kosten! Kosten er utolig myk, og veldig bra! ♥ Dette kan du kjøpe på apoteket! Så bruker jeg vippetang og mascara! Siden den gamle gummidingsen i vippetangen ble ødelagt, måtte jeg kjøpe nye! Og de passer ikke helt. Så hver gang jeg mister den, må jeg lete gjennom hele sminkepungen! :P Men ihvertfall så tror jeg vippetangen er fra H&M, er ikke sikker! Mamma som kjøpte den. Den lilla mascaraen er fra Lindex og heter "SexyCurves", og den svarte er nok fra parfymelle og merket er Dior! Den lilla mascaraen er den beste jeg har hatt hittil, den er superbra! ♥Så bruker jeg en øyenskygge. Min er fra Isadora, og er i fargen 28 frosty sienna! Den er veldig fin! Det er en som er litt mer brun/gull alktig, og en som er en litt mørkere brun. Jeg bruker vanligvis ikke så mye av øyenskygge, men denne syntes nesten ikke! Det er bare litt shimmer oppe på øyelokka ♥ Du får sikkert kjøpt den på Cubus eller H&M, de har jo en sminkehylle med masse rart! Og kosten er en enkel sak fra H&M!

Så bruker jeg litt rouge. Min er fra MAC, og har 3 "etasjer". På pakken står det at det er "Powder blush", men jeg bruker det bare som blush. Den er ganske knæsj! Men veldig fin til sommeren. Den kan nesten se litt peache ut! Den får du kjøpt på MAC! ♥Også bruker jeg noen ganger bittelitt pudder! Mitt er fra H&M, og det er ganske brukt! Kosten er ikke så spessiel, men veldig myk! Den er fra Glaminerals eller noe sånt! 

Jaa, det var det! Det er også noen ganger jeg bare bruker macara også .. men dette gjør jeg hvis jeg har god tid ♥

Da var det natta for meg! Kl er jo 02:20!! Så er veeldig trøtt! Snakkes ♥

Likte du det? 

-Thea ♥ 


 

 

 
4 kommentarer

23.09.2012 kl.09:37

Elska det ♥ -klem Ingeborg ♥
fin blogg!

Thea

23.09.2012 kl.12:25

Anonym: Tnaaw, tusen takk <3

Thea

23.09.2012 kl.12:26

Mariell anthonissen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Thea

Thea

11, Røyken

Hei! Mitt navn er Thea, og jeg er 11 snart 12 år! På fritiden spiller jeg fotball, håndball, er med venner, nyte livet :P <3 Håper du liker bloggen min og bli en fast leser ;)

Kategorier

Arkiv

hits